Chika Zakula se odjavljuje na 10 dana...

Z

Zakula

Guest
Pa...Veceras putujem,idem u Grchku na letovanje....Deset dana necete da chitate moje inteligentne postove.Znam da ce sve to teshko da vam padne,ali shta mogu,napnula me cura da idemo i.... :doh: :doh:Pravac Leptokarija...Nosim shtap,muve i celu opremu...Valjda cu da odradim bar jedan uspeshan ribolov na nekoj lepoj grchkoj reci...Ako nishta drugo,tu je more... :tbumb:

Puno  pozdrava od Mr.Zakule

:D Za tebe Laki jedan cmok... :D ;)

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Lep provod! I ne planiraj mnogo da pecas jer kad te pukne romantika tamo po plazama mislim da ces da zaboravis i na fly tying i na fly fishing ;)

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
posto si pio caj od bambule da bi bio pametniji u lovu klena, ja ti predlazem caj od kurtona da bi bio bolji ljubavnik!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Žak. sretan put! Ma nači če se nešto vremena i za slano mušičarenje, ako ne neki brancin i ostale babarogice onda barem iglice  ;)

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
dr.lucky je napisao(la):
posto si pio caj od bambule da bi bio pametniji u lovu klena, ja ti predlazem caj od kurtona da bi bio bolji ljubavnik!
E, u mojim godinama covek ide na odmor da se odmori, a ne da se leci cajevima.  :D
Ali dobro ajde, Zakula, ponesi cediljku, da ti ne zapadnu trunje i dlacice medju zube.  :D

;) Evo, uozbiljio sam se.
Lep provod uz Metaxu

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Kad nagaziš klenove u Piniosu, zaboravićeš i plažu i more i...pazi da ne zaboraviš devojku! :lol:
Obavezno već prvi dan idi na Pinios!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Zazvonio mi je danas sa mobilnog, iz Grčke. Prekinuo je, ali znam šta to znači. Video je Pinios!

Vrh Dno