Carapani

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Posto, silom prilika i poslovno, provodim 20-ak dana u Krusevcu....od 20.06. do 09.07. molim cenjene kolege musicare da mi se jave ovde kako bi se nasli u okolini Krusevca ili u nekih 100 tinak km okolo, mada nije iskljucen ni odlazak za Nis be...  :) i otisli negde na mahanje...Molim vas jos jedared, inace ima da se smorim posle 15 popodne radnim danima.....

Fala vi....

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Nikoga nema?
ajde vi koji ste blizi, da ne bauljam po obliznjim rekama i potocima u potrazi za poskocima  :(

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ako budes raspolozen za moravske klenove mogli bi nesto da organizujemo  :yeswink: naravno ako budem tu u tom terminu .....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
morava je danas prvi put ove sezone bila dobra za pecanje i riba radi zadovoljavajuce ...ako ne bude neke vece kise kad dodjes voda ce biti bas kako treba i nadam se da ce dobro raditi krupna riba

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Ako se budes spustio do Nisa najmanji problem.
Ima se gde otici, a da je relativno blizu.

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Cekaj bre Sale ti si iz Trstenika? Hvala na pozivima, ocekivao sam da ce se neko od kolega javiti pa da se organizujemo....moguc je i odlazak do Nisa, ja sa kolima dolazim do KSh....tako da je sve izvesno, a vikend moze da se provede u Nis.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
trstenik je 30 km uzvodno od krusevca i u gradu i okolini su najbolji tereni za musicarenje u celom donjem toku zapadne morave  :)

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Odlicno....cini mi se da sam prolazio jednom do jednog mesta, kroz Trstenik bas, sve se ide uz Moravu....a nije...sada sam gledao google map isao sam niz Moravu u Bosnjane....

Vrh Dno