Evo par fotografija od subote ujutru...
lepo je radio skoro do podne jer je bilo hladno i oblacno tako da je bio produzen cug,ali ipak se u samo svitanje najbolje javljao.Bilo je dosta ulova,one glavne cu preskociti jer sam obecao jednu lepu reportazu za novine pa ne bih da mi se ponavljaju slike...malo sam testirao neke nove strimere,ali i potvrdjivao stare :

PS.Jako losa vest je ta da su nam na nasem mestu udarnom za bucove dusmani zabranili ribolov,zbog cega sam jako besan na pojedince i svim vezama i silama cu se truditi da ih sjebem....
Taman sam narucio novi stap za bucove :rambo: :rambo: :rambo:
Imam jedno rezervno mesto za bucova,ali je ni prici ovom nasem u opovu..zato sto imam samo jedno mesto gde mogu da masem zbog rastinja,plus je stajaca voda tako da otezava stvari...i bucov je oprezniji...brdo kedera....ali ga ima!Mozda odem malo pred mrak kasnije pa cu da vidim.
To mesto sam provalio kad sam musicario stuku jer sam cuo da je ima..mada je ne videh

Vidim bucov se javlja sitniji,a ja ko za inat ni jednog strimera za bucova,poneo samo stukarosku kutiju.U prsluku mi je medjutim ostala kutija sa nimfama i suvim muvama za pastrmku od predhodnog odlaska na gradac...ja sta cu izvadim Rokinog stimulatora i krenem da ga vucem kao garglera...puc bucov jedno 300 grama

eto rokini stimulatori ne hvataju samo pastrmku.To je bio jedini ulov!
Da se vratim na prvi deo..evo par slika: