Bucov 2011

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
p619007211.jpg

Kao da smo u istoj školi učili strimere raditi  ;) Lijep ulov !

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Један моравски ;) milina jedna kad je фићфирић у руци.Борба за памћењ.

Prilozi

• Fotografija-0105.jpg
    Fotografija-0105.jpg
    308,3 KB · Pregleda: 129

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Markovic je napisao(la):
Један моравски ;) milina jedna kad je фићфирић у руци.Борба за памћењ.

Ja ovih dana hvatam nano-bucove  na 9-ku :doh:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Ja ovih dana hvatam nano-bucove  na 9-ku :doh:

Mito NNNI, ti si bliži mojoj generacij pa znaš šta to znači iz "onih" vremena pionira i akcija NNNI. Čuj bolje ti nosi tu 9-ku 10 puta džabe nego jedanput da ti fali kad ti lupi pravi macan.  :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ja sam danas lovio neke sitne bucove na prilično velike bandar-bunkere,a imao sam i jedan pravi udarac na površinski polipropilenac.Budi se bucov konačno.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
a ja se nadam da mi se samo čini da je onih par bucova u našem jezeru završilo u želucu nekih velikih štuka ili somova jer ih još od Jeseni 2010 nisam više viđao  :blush:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
:D ma vec sam malo i ronio na nekim mestima  :doh: pa ništa zanimljivoga, čak ni soma  :blush:

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Evo par fotografija od subote ujutru...
lepo je radio skoro do podne jer je bilo hladno i oblacno tako da je bio produzen cug,ali ipak se u samo svitanje najbolje javljao.Bilo je dosta ulova,one glavne cu preskociti jer sam obecao jednu lepu reportazu za novine pa ne bih da mi se ponavljaju slike...malo sam testirao neke nove strimere,ali i potvrdjivao stare ::)
PS.Jako losa vest je ta da su nam na nasem mestu udarnom za bucove dusmani zabranili ribolov,zbog cega sam jako besan na pojedince i svim vezama i silama cu se truditi da ih sjebem....
Taman sam narucio novi stap za bucove :rambo: :rambo: :rambo:
Imam jedno rezervno mesto za bucova,ali je ni prici ovom nasem u opovu..zato sto imam samo jedno mesto gde mogu da masem zbog rastinja,plus je stajaca voda tako da otezava stvari...i bucov je oprezniji...brdo kedera....ali ga ima!Mozda odem malo pred mrak kasnije pa cu da vidim.
To mesto sam provalio kad sam musicario stuku jer sam cuo da je ima..mada je ne videh :blush:
Vidim bucov se javlja sitniji,a ja ko za inat ni jednog strimera za bucova,poneo samo stukarosku kutiju.U prsluku mi je medjutim ostala kutija sa nimfama i suvim muvama za pastrmku od predhodnog odlaska na gradac...ja sta cu izvadim Rokinog stimulatora i krenem da ga vucem kao garglera...puc bucov jedno 300 grama  :D eto rokini stimulatori ne hvataju samo pastrmku.To je bio jedini ulov!
Da se vratim na prvi deo..evo par slika:

Prilozi

• DSC01685.jpg
    DSC01685.jpg
    146 KB · Pregleda: 129
  • IMG_4050.jpg
    IMG_4050.jpg
    168,1 KB · Pregleda: 136
  • IMG_4063.jpg
    IMG_4063.jpg
    116,3 KB · Pregleda: 110
Vrh Dno