brak i FF

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Evo otvaram ovu temu da ne bi više "kočili" temu KOČNICA  :hammer:

Heh, ja pre nego sam se oženio sam se osigurao. Prvo pitanje je bilo nešto u stilu kao: dal' bi ti smetalo da ti budući muž bude strastveni ribolovac. Odgovor je bio ispravan  :lol: Oženio sam je!  :smoke:

Iako ona misli da je ribolov dosadan i ni malo nema razumevanja za to ima razumevanje za mene....e to je dobitna kombinacija.  :smoke:

Ne tera me u ribolov ali me podržava u tome iako joj je sve to bez veze.

Ali ako bi došlo do toga da me tera u ribolov kao u stilu....ajde bre idi negde pecati....e to bi mi več bilo sumnjivo  ;) ;) :hammer:

Volim to da jedva čeka da se vratim i da joj se javljam jesam li živ jer par mojih izlazaka u prošlosti su bili velike životne avanture sa kojih sam se sretno vratio živ i zdrav a moglo je biti tragično  :lol:

To da je vodim u ribolov ni ne pomisljam niti bi hteo....jer to bi bilo sve drugo sem ribolov....za mene je ribolov kada ja idem sam ili sa kakvim kolegom i lovimo na pristojnom rastojanju jedan od drugog.

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
1
Sto kaze Seb , prvo je usledilo pitanje pa onda da vidimo sta cemo :D
A naravno da nema pecanja za nju... moze po nekad kad odemo na kupanje, ali samo plovak :p
A i druga stvar , pretezno pecam sa Nikolom u dubku, tako da nema mesta, a niti se ona gura gde joj nije mesto.
Snowboarding cu da je naucim , to sam sebi obecao , da bih mogao na zimovanja da idem sa njom , ali FF , a a !!!
Razmisljao sam da je forsiram da nauci da veze musice, tako da kad je meni dosadno da ih vezujem imam koga da mi napravi par komada  :hammer: :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
hahahah carska tema :D
znaci devojku da zaprosim pitanjem dal bi se udala za ribolovca :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ne oholi, nije to pravi put . treba pre braka da je naviknes na cinjenicu da dosta slobodnog vremena trosis na pecanje . ako to ne uradis na vreme i ako ona ne ukapira da ti jednostavno moras da ides na pecanje imaces dosta problema . naravno problem nije neresiv, jednostavno prekines da ides na pecanje i sve reseno .  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
evo ja cu vi pomognem  :hammer:

trebas strateski plan pre nego se ozenis  :smoke:

Napravis po tockama listu sa stvarima kojih ne mislis da se odreknes dok god te sluzi zdravlje  :D

Pod broj 1. obavezno ide pecanje

npr.

1. Da li bi ti smetalo da je tvoj buduci muz ribolovac?
2. Ovu tacku i ostale si sam izmisli  :hammer:
3. ...
4. ...

Pitanja moraju biti brza i delimicno jasna. Ako ona ne razume da ce pravi ribolovac cesto biti negde na vodi to je njen problem...ti si je lepo pito dal joj smeta da joj muz bude ribolovac  :hammer:

Kada ispuni sav taj ispit sa pozitivnom ocenom zenis je. Ona ne sme da zna da je ikada bila na tom ispitu...to ono kad nanese neka prilika ili kad ti stvoris priliku joj dajes ispit a ona misli kako se fino zeza sa tobom, kako si duhovit itd.  :hammer: :D :D :D

Ako ne mozes da nadjes takvu medju ovim nasim proescnim devojkama koje su sa ribolovom blago receno posvadjane onda moras da se malo vise potrudis i trazis kalibar ko sto je April Vokey.  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
najgora varijanta je da ti se zena bavi ribolovom  :'( jos ako peca bolje od tebe ima krv da ti popije  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
hahah da znas  :D I po svoj mogucnosti ce da te sahrani pre nego ti nju... npr. sa svim duznum postovanjem do nje da ne bude pogresno shvaceno ali je I Joan Wolff sahranila svog muza Lee-a a ne on nju  ;)  :D a istorija se rada ponavlja cak je I istorija rec zenskog pola pa nije cudno da je na njihovoj strain  :hammer:

Zato svi do sad neozenjeni pamet u glavu  :hammer: :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Moja mrzi pecanje ali ja ipak idem..teram po svome pa sta Bog da mada pribor drzim pod kljucem :) obecao sam joj dva sina i to ce obadva da budu musicari ima da poludi xaxaxaxxa..mada ko zna mozda me ubija na spavanju xaxxa..

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Ma kakvi. Samo joj govori kako je lepa i kako ti se cini da ces prestati sa pecanjem. Opce je poznato da zene vole kad ih se lepo laze  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ma jok nesp, evo ja sam vec 11ipo godina ozenjen I nema kod mene tog "ili"....samo prava taktika treba  :smoke: ;) :D

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
  Taktika je vrlo jednostavna.Ribolov se predstavi u uvijenoj formi,kao izgovor za boravak u lepoj prirodi i pikniku.  :whistle:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Sve zavisi od osobe do osobe,a ova pisanja ,izokola pa cile-mile i ostalo ne vrede uopšte.
Ili jesi ili nisi lav,jel tako Slaviša  :bleh:.
Ja takvih problema nemam,a i da ih imam opet bih pecao :whistle:  .
Ženu i decu vodim na Gradac kad god mogu,a Drina je ipak samo moja.
Sve je ipak stvar dogovora i kompromisa,biće kako ona kaže i šlus  :hammer: :hammer:

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
1
To ti je ono...
JA SAM GAZDA OVE KUĆE I ŽENA MI JE DOZVOLILA DA TO KAŽEM NA GLAS :D

Poslato sa Samsung Galaxy Note3

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
u kuci ja imam zadnju rec  :smoke:

...da draga!  :hammer: :hammer: :hammer: :D

Je, sve je stvar dogovora a kompromisi su temelj sretnog I dugog braka  ;)

Vrh Dno