Blue Fox-Skrsena ruka?

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
100ka, kocnica uopste nije mnogo popustena! Iz mog iskustva kada probam da izvlacim ovom drugom iz cekreka strunu, to bas otezano radim. Fora je u tome sto se stvori jaka sila konca u vazduhu, koji jednostavno, nemiosrdno izvlaci strunu iz cekreka. Tako da jednio bi mogao da ima probleme sa nekim kilasicama. A i tada bi mu ozivele i USI pa bi je nekako izvadio... :doh:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Evo me jes bogami stidjivo ali i grozno

Prilozi

• DSC00008.JPG
    DSC00008.JPG
    273,4 KB · Pregleda: 140

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Evo ti jedna pesma za brze ozdravljenje -Foxy Lady-  http://youtube.com/watch?v=hb7ln5vlS_k
Imam nazalost dosta iskustva sa lomovima, i mislim da ces te slobodne prste moci da koristis za koju nedelju, a i doktori ce ti to prepouciti (bar su meni  :-\ ) A mozemo zajedno u ribolov, ja cu ti otkacinjati te silne pastrmke.
A inace idem danas na fudbal.........

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Brzo se oporavi a u medjuvremenu bi mogao da mi das tvoju dozvolu za ribolov da se oprobam na tvojim terenima na Moravici  :D.

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
CCCCCCC,e bre smotljo smotani....pa sta to naprawi...tako ti je to kad odes na fudbal posle 5 god. i 5 galona
piva iza sebe...nista,nista...sto je moj deda govorio "pala muva na medjeda",taman ima da se odmore one silne pastrmke na Moravici od tebe,svakoj si napravio po pirsing,a "ribu" mozes da hvatas i jednom rukom  :smoke:
Zelim ti brz oporavak i sto budes vise hvatao "ribu" pre ces da se oporavis...

dioda

Newbie
Učlanjen(a)
23.05.2008.
Broj reagovanja
0
Za ruku sam ti vec rekao preko PM pa da se ne ponavljam...
Ova slika me se dojmila sto bi rekli hr, mnoogo je dobra... Je li ispala takva po sistemu "i corava koka ubode po koje zrno" ili je slikovao neki iskusni photograf?

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Hvala kolege a za sliku se postarala moja sefica sas posla ,mrak jeza grrrrrrr

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Pa postaraj se i ti za šeficu, da ne ostaneš dužan ženi! Mada možda već jesi, vidim slikate se u mraku...  :)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Pa zar ne provaljujete da me opaljuje, mislim aparatom (BLIC)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
IDEMO POLAKO SVE OKO MENE JE BELO I POD JAKIM SVETLOM SLIKANO ,APARAT I BLIC U TAKVIM SLUCAJEVIMA SLIKA BUDE ILI MNOGO BOLJA ILI MNOGO GORA (TAMNA),IMAO SAM SRECE,A AKO SE SEKIRATE ZA SEFICU NEMATE POTREBE RADI ONA POSAO KAKO NAJBOLJE ZNA :tbumb: :tbumb: :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

Vrh Dno