BAMBULA!!!!

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Bambule koje ja pravim su jos malo spicastije sa donje strane (kao slovo v ali manje spicaste). U svakom slucaju ja ih pravim na Gam. F15 koje su prilicno teske udice.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Kod mene su još uvek u fazi nimfe ali očekujem ovih dana da se preobraze u odraslu krilatu formu :doh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Proradio klen! :tbumb:
Iako još nisam u klendžijskom fazonu, ovih dana sam proveo malo vremena i u lovu klena bambulom. Klenovi su  zainteresovani za površinu vode i majstori mušičarenja ove ribe mogu očekivati bogate ulove. Sve se normalizovalo i može početi "klendžijska groznica". Još da se izbistre i još malo opadnu veće reke i sve će biti tip-top. :)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Klen se još mresti. Deljite bambule još par nedelja...

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Da li je probao neko da pomalo izdabinguje sveze izlakiranu bambulu, da bi se dobio efekat dlacica koje imaju pcele i jos mnogi isekti?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
cerebrum je napisao(la):
Da li je probao neko da pomalo izdabinguje sveze izlakiranu bambulu, da bi se dobio efekat dlacica koje imaju pcele i jos mnogi isekti?
Toni, da li si pažljivo prelistao moju galeriju? O ovome ima i na forumu, ali ko zna gde, bilo je to jako davno.
main.php

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Promakla mi nekako. Moracu da napravim nesto samo manje dlakavo.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
dobio sam sada ideju (dok sam malo čitao zadnje psotove u ovom topicu) kako da uradim bambulu a da ju ne lepim direktno za udicu :D hmmmmm... dal' vas zanima  ;) dal' da se bacim sada ili sutra na posao???  :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
sebastian je napisao(la):
dobio sam sada ideju (dok sam malo čitao zadnje psotove u ovom topicu) kako da uradim bambulu a da ju ne lepim direktno za udicu :D hmmmmm... dal' vas zanima  ;) dal' da se bacim sada ili sutra na posao???  :)
Mrežica?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
sečaš li se one moje impregnirane kafene ili one od foama? Vrlo slično!  :) Mrežica...hehe ;)...tako nekako :lol:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Počela je bambulamania! Klen odlično radi na bambule i počeo je pravi Show. Ruka me je zabolela od zamaranja glavonja sa Toplice.

Prilozi

• Toplica.jpg
    Toplica.jpg
    68,4 KB · Pregleda: 348
  • lijep klijen.jpg
    lijep klijen.jpg
    53,8 KB · Pregleda: 607
  • Bambulamania.jpg
    Bambulamania.jpg
    43,7 KB · Pregleda: 485

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Sutra cu na bambulu da probam da zviznem jednog bucova,ima ga oko 2 kila,gledam ga vec dve nedelje kako mu promicu strimeri,ponekad i belica,a on nista,ponasa se kao pastrmka,u sred brzaka meditira tek ponekad otvori usta,vidim ga kad krene na nesto sto mu donosi voda,cak se i na povrsinu dize.Ako je pameti i srece pasce bucov na bambulu uskoro.

Vrh Dno