lazza je napisao(la):<offtopic>gringo je napisao(la):Znam zasto je fudbal nekome mrzak. Sigurno su ga uvek sikanirali iz odeljenskog tima dok je bio klinac :-*. To je sport u kome vlada najveca konkurencija i nema mesta za sekaperse.
A zato si ti poceo da igras fudbal tek kad smo zavrsili skole? Ako gringo druze nikad nije kasno da se izlece kompleksi.
</offtopic>
Nisam rekao da ne volim taj sport vec da je jako glup. Nije striktno odredjen pravilima vec se sve prepusta sudiji da odabere odluku na svoju ruku. Ostavlja mnogo prostora za namestanja utakmica i lopovluk, a retko kad pobedi bolji tim.
Lazo sta je ovo,pa ti bar znas da ja znatno manje igram fudbal posle skole nego dok sam isao u nju. Znas i sam da smo mi iz odeljenja u 1. srednje bili bolji od selekcije cele skole koja je inace bila najbolja najbolja u Nisu. Zanimljiva cinjenica je da u prvom sastavu nismo imali nikog ko je ikad trenirao fudbal. Ovaj sto je trenirao je bio najbolji pojedinac al' ga nikad nismo zvali da nam igra ozbiljne utakmice jer nije bio dobar po kolektiv. Kolektiv je u fudbalu izrazeniji nego u bilo kom sportu.
Fudbal je veci od svih ostalih sportova i od glupog nema ni g. I jeste striktno odredjen. Makar kao i skoro svi ostali sportovi sa loptom. Sudija je podjednako gresan kao u ostalim sportovima. Danasnja arbitraza po Ligi Sampiona, Evropskim i Svetskim prvenstvima je na neverovatnom nivou sa retkim greskama. Neupuceni mogu da zakljuce drugacije, a to je zbog subjektivnog osecaja koji ih vara zbog velike ljubavi prema timu za koj' se navija, pa im se i sitne greske cine kao stvari koje su odlucile utakmicu. Ali nije tako
.