Arsenal-Sampion evrope

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Od prvog sudijinog zvizduka moje srce ce kucati uz ARSENAL "Slika sa avatara vam sve govori"
Od kad sam zgotivio engleze opredelio sam se za ARSENAL iako on nije bio tada toliko dobar tim,ali sada kao nikada do sada znam da ce ARSENAL LAGANO PRESKOCITI SVE  SVOJE PROTIVNIKE I UZETI PEHAR KOJI ZASLUZUJE..
Samo da protalaskam po slikama iz Londona izbacicu to veleletno zdanje stadiona proglasenim i cenjenim na zaprepascenje vise nego VEMBLI ???

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
CELZI-Nabedjena ekipa puna zvezdi koji se guse medjusobno..
BARCELONA-Malo manje zvezda ali gotovo isti problem + neefikasnost
MANCHESTER-Ekipa koja je po meni jedini ozbiljan protivnik ARSENALU..
LIVERPOOL-Vuce komplekse i ovog puta ce proci kao nedavno u kupu..
Ostali mozda jesu vredni paznje,ali iskoristicu samo da spomenem TUSKI FENERBAHCE KOJI IGRA BEZ IKAKVOG PRITISKA JER SU OSTVARILI ONO STO SU HTELI TAKO DA FANOVI CELZIJA zelim vam mnogo srece u DVOMECU OVE DVE EKIPE...
---NIKOGA NE OMALOVAZAVAM VEC IZNOSIM SVOJE MISLJENJE STO I OCEKUJEM OD VAS----

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Ko je za to da je fudbal najdosadnija sporedna stvar na svetu :doh:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Jes vala dosadan. Kod mene ispred njega su NFL, Moto GP, F1, UFC pa onda ostalo

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Potpis. Ako oćete, može i anketa. :bye:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
JR ja sam za ...
EVO I SLIKICE IZ LONDONA SA TIM VELELETNIM ZDANJEM ZVANIM "EMIRATES"

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Mislim da je o ukusima neukusno raspravljati momci...

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Moje simpatije su usmerene ka BARCELONI ali nista nemam protiv da u finalu igraju pobednici iz polu-finala :D :D :D :D :D :D

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Da se nadovezem,Fox odakle ti slike sa EMIRATES STADIONA.
Jesi li ti licno bio ili ..?

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Soccer is overrated. Rekao bih i jako glup sport. Sva sreca pa je zanimljiv za kladionice.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
lazza je napisao(la):
Soccer is overrated. Rekao bih i jako glup sport. Sva sreca pa je zanimljiv za kladionice.

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Zar i ti druze Lazo?
Znam zasto je fudbal nekome mrzak. Sigurno su ga uvek sikanirali iz odeljenskog tima dok je bio klinac :-*. To je sport u kome vlada najveca konkurencija i nema mesta za sekaperse :bleh:.
Dosada i fudbal ne idu u istu recenicu sem u slucaju ako ne gledate nasu SELJAK A ligu.
Ako ga gledate :tbumb:.Ako ga igrate :respect1: Ja oba :D
A da posto mi je Inter ispao i ja sam sad uz Arsenal :firends:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ja se nadam da ce Ronaldinjo da bljesne volsebno krajem sezone,da pokaze da je i dalje pravi fudbalski genije.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
gringo je napisao(la):
Znam zasto je fudbal nekome mrzak. Sigurno su ga uvek sikanirali iz odeljenskog tima dok je bio klinac :-*. To je sport u kome vlada najveca konkurencija i nema mesta za sekaperse :bleh:.
<offtopic>
A zato si ti poceo da igras fudbal tek kad smo zavrsili skole? Ako gringo druze nikad nije kasno da se izlece kompleksi. ;)
</offtopic>

Ne ozbiljno, od domaceg fudbala sam dig'o ruke jos odavno. I kada sam isao na utakmice uvek su mi bili zanimljiviji sami sukobi izmedju navijaca neg' utakmica na terenu. Ovaj evropski pratim samo kad opalim neki tiket, a to jako cesto radim kad se igra liga sampiona. Nisam rekao da ne volim taj sport vec da je jako glup. Nije striktno odredjen pravilima vec se sve prepusta sudiji da odabere odluku na svoju ruku. Ostavlja mnogo prostora za namestanja utakmica i lopovluk, a retko kad pobedi bolji tim.

Vrh Dno