Arsenal-Sampion evrope

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
lazza je napisao(la):
gringo je napisao(la):
Znam zasto je fudbal nekome mrzak. Sigurno su ga uvek sikanirali iz odeljenskog tima dok je bio klinac :-*. To je sport u kome vlada najveca konkurencija i nema mesta za sekaperse :bleh:.
<offtopic>
A zato si ti poceo da igras fudbal tek kad smo zavrsili skole? Ako gringo druze nikad nije kasno da se izlece kompleksi. ;)
</offtopic>

Nisam rekao da ne volim taj sport vec da je jako glup. Nije striktno odredjen pravilima vec se sve prepusta sudiji da odabere odluku na svoju ruku. Ostavlja mnogo prostora za namestanja utakmica i lopovluk, a retko kad pobedi bolji tim.

Lazo sta je ovo,pa ti bar znas da ja znatno manje igram fudbal posle skole nego dok sam isao u nju. Znas i sam da smo mi iz odeljenja u 1. srednje bili bolji od selekcije cele skole koja je inace bila najbolja najbolja u Nisu. Zanimljiva cinjenica je da u prvom sastavu nismo imali nikog ko je ikad trenirao fudbal. Ovaj sto je trenirao je bio najbolji pojedinac al' ga nikad nismo zvali da nam igra ozbiljne utakmice jer nije bio dobar po kolektiv. Kolektiv je u fudbalu izrazeniji nego u bilo kom sportu.
Fudbal je veci od svih ostalih sportova i od glupog nema ni g. I jeste striktno odredjen. Makar kao i skoro svi ostali sportovi sa loptom. Sudija je podjednako gresan kao u ostalim sportovima. Danasnja arbitraza po Ligi Sampiona, Evropskim i Svetskim prvenstvima je na neverovatnom nivou sa retkim greskama. Neupuceni mogu da zakljuce drugacije, a to je zbog subjektivnog osecaja koji ih vara zbog velike ljubavi prema timu za koj' se navija, pa im se i sitne greske cine kao stvari koje su odlucile utakmicu. Ali nije tako :D.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Opa, rasprava!!!! To je ono, besposlen pop krsti i jaja. Ko je mušičar, a ne ide dovoljno često u ribolov, raspravlja o fudbalu. Momci, daću vam jedan savet kao okoreli mušičar. Pravi mušičari ne raspravljaju o fudbalskim utakmicama. Njihovi razgovori su uvek vezani za mušičarenje, prirodu, biologiju, a kada im to dosadi, obavezno prelaze na seksologiju, zajebanciju ili životnu filozofiju.
Ja sam u preteklih par nedelja propustio sve utakmice, ali sam pun utisaka iz mušičarenja štuke, grgeča, bodorke i babuške. Muči me kako da uhapsim monstruozne barske klenove, big mama štuke i grgeče kilaše. Pitam se kada će da opadne moja omiljena reka, da iskovem divlju potočaru od 3 kg na Perla randjata ili Potamophylax randjis. Toliko brinem o fudbalu, da ću uskoro da zaboravim kako se zovu naši klubovi. Moram da se pohvalim da sam već na nivou da nijednom domaćem fudbaleru ne znam ime.  :D Arsenal, Barcelona, Milan i ostale sporedne pojave pogledam par minuta pre nego što zahrčem i nastavim u snu da radim ono što i preko dana. Momci, lepo je da navijate za neki FK, ali nemojte sad još i da se raspravljate oko toga. Bacite se malo na rasprave oko uhvati i pusti, bodorka ili lipljen, zarez na udici, bambula, Pliva, Sana, Soča... pa da se malo uključimo i mi, stari mušičari. :ninja:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Na zalost  ima onih koji ne gledaju vrhunski fudbal a sebe zovu muskarcima :D

E bre da niste metrosexualci postali, mix da nisi poceo da se depiliras? :)

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
:D :D :D :D :D :D

Reče simsonHAHA i preživi.Pa da,sorry,ti si mi oličenje pravog muškarca i čistokrvan sportista. :hammer: :hammer: :hammer:

AFC

Newbie
Učlanjen(a)
09.04.2008.
Broj reagovanja
0
Fudbal........
Kombinacija inteligencije, pozrtvovanosti, predanosti, timskog rada...a sve zacinjeno sportskim duhom.

Arsenal je moja ljubav nekih 15-ak godina.

Pucali su topovi sa Emirejtsa, pucali su na Enfildu ali pored nevidjene pljacke nismo mogli.
Sramotno smo IZBACENI (u pravom smislu rijeci) iz LS i to je za svaku osudu.

Ispala je fudbalska umjetnost od fudbalskog gabora.
Ispala je inteligencija od sramotnog bezobrazluka.
Ispao je nas kofer snova u dubine beznadja.
Prosuta je crna farba nepravde preko blistavog plasta mladosti.

Blue FOX, caborce, pridruzi nam se na -
www.arsenal-serbia.com

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Fantastična partija Barselone,nabili su Engleze u rupu,nisu smeli jadni da krenu napred jer ih ovi i ovako razvališe na svakom delu terena.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
zvezdan je napisao(la):
Fantastična partija Barselone,nabili su Engleze u rupu,nisu smeli jadni da krenu napred jer ih ovi i ovako razvališe na svakom delu terena.

Jedino moj klinac tuguje za Man Utd :) a prosto mi je neverovatno kako je Barsa odigrala ovako posle one partije sa Chelsea

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ha,ha,meni je najupečatljivije to što Mančester nije smeo,videlo im se na licima to,da krene napred nijednog trenutka,ovi ih na petoparac radiše, i to kroz sredinu,gde su Englezi najjači.Velika razlika u kvalitetu,tehnika je odnela prevagu nad atletikom.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Baš tako.
Kerik, Anderson i Park, - ništa, Ronaldo, Runi - odsečeni.
Mesi i Ćavi mesta koliko hoćeš - povuku u sredinu pa izbacuju krila.
A ne da su se igrači MU posle kontre i 1:0 uplašili, nego se posrali. Što kažeš vidi im se na licima.
Barsa tehnički i taktički jedna od najmoćnijih ekipa koje sam video.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Dva NAJBOLJA FUDBALSKA KLUBA NA SVETU....prosto jedan je morao da pobedi a drugi da bude pobedjen!!!!
Svi ostali su rekli sve što su imali u prethodnim kolima,kakav Arsenal...takmičenja na svim frontovima...ne mešajte babe i žabe :bleh: :nowink: :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
PROTA71 je napisao(la):
Dva NAJBOLJA FUDBALSKA KLUBA NA SVETU....prosto jedan je morao da pobedi a drugi da bude pobedjen!!!!
Svi ostali su rekli sve što su imali u prethodnim kolima,kakav Arsenal...takmičenja na svim frontovima...ne mešajte babe i žabe :bleh: :nowink: :D

Kada vratim film, Chelsea je imao finale u svojim rukama. Koliko bi to bilo pravedno ili ne zelim da razmisljam. U svakom slucaju u Eropi se igra ludacki fudbal s'tim sto bogati postaju jos bogatiji a siromasni jos siromasniji. Nema milosti u takvom biznisu.

Mislim da je Barsa i sinoc imala mnogo srece, tezak kiks Nemanje Vidica i nekoliko kasnijih uzastopnih greski istog igraca uslovili su da Barsa uz mnogo srece dodje do pobede. Jednostavno Man. Utd. nije bio "svog zdravlja" sinoc.

Vec sest utakmica u LS Andres Iniesta igra savrseno. Jedno 3 klase iznad ostalih a i to  je bilo sasvim dovoljno za ovakav Manchester.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Samo sirotinja izmislila ljubav da jebe džabe. :hammer:
Ostalo zna se - zez za zez, sir za pare.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
...tezak kiks Nemanje Vidica i nekoliko kasnijih uzastopnih greski istog igraca uslovili su da Barsa uz mnogo srece dodje do pobede.
Ma da, i 3 autogola istog igrača, ali su srećom poništena zbog ofsajda u kome se našao.

Vrh Dno