vlajkoni je napisao(la):AMADOUUUUUUU,
Super za 20 e. Za te pare mozes da kupis par hiljada kilometara guz papira ili papirnih maramica.
Jedno pitanje:
Zasto vuk ne pase travu?
sto mogu i sam uraditi. Ozbiljno mislim o tome...meni to nije smesna zamisao, dapace smesno mi je dati za taj komadic 50€ kada se da kvalitetno loviti i bez toga a također to se da izraditi kod kuće.sebastian je napisao(la):dragi sims, proces sigurno nije neka meta fizika i skranje je prosta kao i vecina stvari i ako se to provali zaista je smesno dati 50€ za parce koze i gljiveja znam da neki vole da kupe nesto i jos da je gore neki logo neke priznate firme ali nekima su takvi detalji skranje nepotrebni...ja eto radije susimmuvu o majicu ili wc papir i nikada necu dati 50€ za nesto takvo
sto mogu i sam uraditi. Ozbiljno mislim o tome...meni to nije smesna zamisao, dapace smesno mi je dati za taj komadic 50€ kada se da kvalitetno loviti i bez toga a također to se da izraditi kod kuće.
A jel morada bude od konja ili može i od kobilesimpson H je napisao(la):Pa seb ja ti pricam jer znam u cemu se kuva, i veruj mi radije cu da platim 50e (ipak kosta samo 20e) nego da kuvam suvu pecurku dva dana u konjskoj mokraci![]()

Naravno može i bez njega.HITNA je napisao(la):IZVRSNO RJESENJE ZA POSUSITI MUHE NAROCITO ONE OD CDC-a