Danas sam, posle pauze od oko 500 dana, musicario na Nisavi. Rodjen sam pored ove reke, pa mi je posebno draga. Neka budala je dosla na glupu ideju da izgradi HE u njenom slivu. Kakvu je stetu napravio, nije svestan! Je... li mu sve po spisku. Upucao bih ga iz pistolja u glavudzu i iste noci potpuno mirno spavao. No, ostavimo to sad. Ipak sam se lepo proveo na Vilinoj reci (to je prevod njenog latinskog naziva). Skinuo sam delic ovog kamena od 200 kg sto mi stoji na srcu zbog 500 dana terora nad njom. Bila je plava, bistra. Podsetio sam se kako je tesko u njoj prevariti klena. Ipak, bambula je opet potvrdila svoje neprikosnovene osobine. Jos ima ribe u Nisavi.
Dok sam pecao kupali su se neki cigancici u njoj. Kroz glavu mi se motala vesela melodija "Vamos a la playa", koja se sredinom osamdesetih nije skidala sa gramofona mediteranskih diskoteka. Prebacio sam to u 'ajmo na Nisavu, dosao kuci i obradio stari "tra la la" hit spanskog dueta "Righeira". Cisto da imamo sta da slusamo dok putujemo ka Belanovcu, Djurdjevom Polju i Sinjcu.
Dok sam pecao kupali su se neki cigancici u njoj. Kroz glavu mi se motala vesela melodija "Vamos a la playa", koja se sredinom osamdesetih nije skidala sa gramofona mediteranskih diskoteka. Prebacio sam to u 'ajmo na Nisavu, dosao kuci i obradio stari "tra la la" hit spanskog dueta "Righeira". Cisto da imamo sta da slusamo dok putujemo ka Belanovcu, Djurdjevom Polju i Sinjcu.
) u mp3 formatu.