ADA 2

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
1
postovani dr.mr.lucky, koliko znam spanska musica sluzi zezanje, diskusiju itd., ako ti se smucilo ti ne moras da citas ili stitis neciju bulju, onda ukini spansku musicu ili jos bolje neke ljude sa sajta pa onda ne bih morao da stavljas katancice, tj., zna se posle kojih ljudi si to radio  tj., posle jednog coveka...

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Shomi,
ne želim da ovo shvatiš kao predavanje ili da ne poštujem tvoje mišljenje, ali ako ćemo pošteno, trebalo je zakatančiti temu.
Tačno da španska mušica služi za proseravanje, zezanje - ali ne za vređanje - ti si ovakav, a ti onakav.
OK, počelo je lepo kao mušičarska tema i lepo smo je pratili, a onda je krenulo podjebavanje, pljuvanje, vređanje ....i JA sam pitao:
De si bata Laki.
Ne verujem da si ti, kao ni mi, raspoložen i voljan da čitaš ovde na forumu kako se ljudi vređaju.
Mogu i da se svađaju, ali ako je tema mušičarenje, i to je suprotstavljanje stavova koje je poželjno jer onda ljudi uče, ali ni onda ne treba da vređaju jedan drugoga.
Prihvatam svaku svađu tipa - ti nemaš pojma o pecanju, bacanju, o pravljenju muva, nemaš pojma o čekrku, o štapovima....i rado ću svaku takvu temu da ispratim do kraja, da bih naučio što više.
Svi ribolovci su manje - više takvi: - "Šta ti, kurac pecaš, mnogo mi ti znaš, kad sam ja...." to sam čuo miljardu puta.
Ukoliko se svađaju i vređaju, a nema veze sa ribolovom onda neka promene lokaciju. Za to postoji kafana, pijac, ulica...prostorije USR pa neka rade šta hoće, to je njihova stvar.
Sva njihova mišljenja mogu, a i ne moram da prihvatam, mogu, a ne moram nikome od njih da verujem.
Na forumu ima svakodnevno, bar, 20 mušičara koji nisu nišlije, i svi imamo svoje mišljenje o svakom od njih - ali ne interesuju NAS međusobni odnosi niških ribolovaca i zašto se ne trpe.
Ti si, pretpostavljam, iz Niša, pa znaš o čemu se radi - ali nas to baš i ne zanima.
Mogu i da otvore NEMUŠIČARSKU temu - ŠTO SE NE TRPE NIŠKI MUŠIČARI - pa mi ostali nećemo da je pratimo i kraj, a oni neka se mažu govnima, vređaju, pljuju...

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
shomi je napisao(la):
postovani dr.mr.lucky, koliko znam spanska musica sluzi zezanje, diskusiju itd., ako ti se smucilo ti ne moras da citas ili stitis neciju bulju, onda ukini spansku musicu ili jos bolje neke ljude sa sajta pa onda ne bih morao da stavljas katancice, tj., zna se posle kojih ljudi si to radio  tj., posle jednog coveka...

:respect1: :respect1: :respect1:

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Sada sam procitao sta se sve ovde pisalo u predhodnoj zakljucanoj temi ,
za resenje problema u Nisu postoje dve mogucnosti ,
1) da se na skupstini MSN , smeni Randja i tih 5 musicara koji su sa njim i postavi novo rukovodstvo
2) da se oformi musicarski klub ,koji ce platiti clanarinu oosr Nisava nis i srss

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Postoji samo jedno rešenje za budale. Skok na glavu u bunar. :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Upravo tako, pogotovo što ne mora da brine da će se udaviti jer će ga ovi njegovi drugari lako zagrebati na trokraku i uzvući. Oni su majstori za mušičarenje tom tehnikom, verovatno i na sekciji imaju predavanje na tu temu!  :doh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Bunardžije se odmah jave na smotru, čim ih pozove njihov tvorac. :lol:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Famozni je napisao(la):
Leptir VELICINE 2  :-X :-X
Ne budali Fox, gde si vido da neko mušičarskim priborom zabucuje Meppsa dvojku!?

Govorim o specijalnim sporotonućim strimerima sa trokrakim udicama, idealnim za proređivanje štetočina poput linjaka i zlatnih karaša. Te alave ribe pojedoše svu ikru sunčicama, cverglanima i amurskim spavačima! A niko od naših "stručnjaka" da se javi i nešto konkretno ne preduzme. Za šta li primaju plate!

MSN je poslednja šansa za pomenute 3 vrste inače ćemo ih u budućnosti viđati samo na slikama...

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
1
RANCICU                                                                                                                                          Nisam iz Nisa, potpuno se slazem sa kritikama, ne znam koliko dugo pratis sajt, pogledaj unazad par godina gde god da je katancic tu je dvoje ljudi jedan koji polemise, vredja, pljuje itd., ( dok se drugi akteri menjaju ) i drugi koji postavlja katancice, koji se jos nije oglasio na moje kritike jer mozda misli da to tako treba jer je to njegov sajt. Mislim da treba da postoji '' spanska musica '', ili  '' soba za pljuvanje '', normalno bez drasticnih psovki, to ti je kao kablovska biras kanale koji ti se svidjaju, samo da ne tuku...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ja mislim da je steta sto je tema zakljucana.bas sam uzivao kao uz prenos sednice narodne skupstine :D :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
dr.mr.prof.asssis.chem.PhD Lucky.........sta god ocete da mi stavite kao titulu, gospodine Misho nema nameru da odgovara na prozivke. Sta god vi i ostali misli o meni i mom stavu prema celoj situaciji, mene uopste ne pogadja. Vise ne. U vasim recima ima velika istina koju ja nisam, a izgleda da cu morati da je licno iznesem. ORG je privatna svojina, moja, kome se to svidja OK, kome ne, opet OK. Niko vas ne prisiljava da budete na ovom sajtu. Internet je beskrajan. Vazi i za sve ostale!
Inace Rancicu dobar ti je predlog. Otvorio sam temu gde ce da se pljuju.......nek im je svima alal. Ostatak sajta bice ociscen od budalastina.

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
1
dragi djecace lucky, cemu tolika srdzba, ako bi iznad Rancicevog teksta procitao moj, video bi da je spanska musica inace predvidjena za tupljenje itd., samo sam te podsetio da to postoji vec..., i da tu pozitivnu energiju ne saljes ka meni nego ka onome kome to stvarno treba, sajt je ok. inace ne bih bio na njemu , imas lep sajt...     

Vrh Dno