Shomi,
ne želim da ovo shvatiš kao predavanje ili da ne poštujem tvoje mišljenje, ali ako ćemo pošteno, trebalo je zakatančiti temu.
Tačno da španska mušica služi za proseravanje, zezanje - ali ne za vređanje - ti si ovakav, a ti onakav.
OK, počelo je lepo kao mušičarska tema i lepo smo je pratili, a onda je krenulo podjebavanje, pljuvanje, vređanje ....i JA sam pitao:
De si bata Laki.
Ne verujem da si ti, kao ni mi, raspoložen i voljan da čitaš ovde na forumu kako se ljudi vređaju.
Mogu i da se svađaju, ali ako je tema mušičarenje, i to je suprotstavljanje stavova koje je poželjno jer onda ljudi uče, ali ni onda ne treba da vređaju jedan drugoga.
Prihvatam svaku svađu tipa - ti nemaš pojma o pecanju, bacanju, o pravljenju muva, nemaš pojma o čekrku, o štapovima....i rado ću svaku takvu temu da ispratim do kraja, da bih naučio što više.
Svi ribolovci su manje - više takvi: - "Šta ti, kurac pecaš, mnogo mi ti znaš, kad sam ja...." to sam čuo miljardu puta.
Ukoliko se svađaju i vređaju, a nema veze sa ribolovom onda neka promene lokaciju. Za to postoji kafana, pijac, ulica...prostorije USR pa neka rade šta hoće, to je njihova stvar.
Sva njihova mišljenja mogu, a i ne moram da prihvatam, mogu, a ne moram nikome od njih da verujem.
Na forumu ima svakodnevno, bar, 20 mušičara koji nisu nišlije, i svi imamo svoje mišljenje o svakom od njih - ali ne interesuju NAS međusobni odnosi niških ribolovaca i zašto se ne trpe.
Ti si, pretpostavljam, iz Niša, pa znaš o čemu se radi - ali nas to baš i ne zanima.
Mogu i da otvore NEMUŠIČARSKU temu - ŠTO SE NE TRPE NIŠKI MUŠIČARI - pa mi ostali nećemo da je pratimo i kraj, a oni neka se mažu govnima, vređaju, pljuju...