u sta se ovaj divni sajt pretvorio :'(gegula je napisao(la):nisam kompetentan za fudbal ali sto se tice kosarke stvari stoje ovako iz mog ugla...
kao prvo,ne moze niko da ospori dudin kvalitet i cak sta vise uzevsi titulu prvaka evrope dokazao je po 100 put ko je ista je...
drugo, odbrana kod nas ne postoji jer najosnovniju igru 2;2 branimo neobjasnjivo - nikako...
trece, ako cemo da se poredimo sa izraelom onda ne treba ni da idemo na evropsko prvenstvo.
cetvrto,neki igraci su u reprezentaciji koji ne zasluzuju da budu tu a to sve iz prostog razloga jer mnogi daleko bolji igraci nece da igraju ili ne mogu da igraju...
itd itd itd... sto cuda nam se desava plus da ne pominjem da i u repki ima talova i menadzera ali ruku na srce i odlicnih igraca,pre svega bjelica ,krstic i macvan(koji na zalost nije pokazao mnogo ali bice dana) plus savanovic i teodosic (ali pod uslovom da druga ekipa nema pleja skorera onda smo ugasili)....
hahahahahahaaaaa.....eto sta cu kad se razumem u basket.......

.pera je napisao(la):Tepića mi ne diraj,a taj Nedović da nešto valja igrao bi kod Pešića,ne bi bio zamena nezamenljivom FMP-u.
Rašić kao bek šuter ne može vola u dupe da ubode,uopšte ne znam šta se sa njim dešava.
Anđušić,Musli ,njih će zapamtite, ja se nadam.
A Duda je Duda,isti onaj iz 2009,10,11,treba ga pustiti i ne sumnajti da će biti ok(prema mogućnostima tima uostalom).
simpson H je napisao(la):Gde kod vas? Pa vi se raspadate nacisto bre aman![]()