2014 FIFA World Cup BRAZIL

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Po Božijem bi ispali u prvom krugu da im nije bilo kosookog  :lol:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Brazil je karikatura od ekipe,kao i Skolari koji je ostao mentalno zarobljen u vreme Rivalda,Zube i Ronaldinja.Njihov najjači adut,Neimar,niti je na tom nivou igre,niti je tip igrača koji može sam da pogura ekipu.Vezni red im je skandalozan,a o izboru napadača neću ni da raspravljam.Pozivanje Freda i Žoa je skrnavljenje timskog duha.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Hehe.....Ja vala evo i drugi tuborg otvaram jel od fuce veceras nece biti nista  :doh:
Ima da bidnu krompiri na kraju(O:O)..kakav krs od polufinala  ???

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Kad se ne zna koja je seljackija ekipa. Kao da gledam mec JSL.

Sent from my U9200

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Jebes mi sve ako nije zanimljivije gledari Javor- Donji Srem

Sent from my U9200

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Ja zaspao na poluvremenu i probudio se oko trojke,sav srecan sto nisam gledao drugo poluvreme :D

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
St.Igor je napisao(la):
Ja zaspao na poluvremenu i probudio se oko trojke,sav srecan sto nisam gledao drugo poluvreme :D

Isto. Prespavao produzetke i odgledao penale. E blago Nemcima....

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
nespetro je napisao(la):
Isto. Prespavao produzetke i odgledao penale. E blago Nemcima....

Da, a sad ce Germani da popasu travu i ima da izgube od ove bedne Argentine...u pivo, po izboru  :yeswink:
More u nedelju cu na Gradac i necu da razmisljam o fuci...sto sporija voznja nazad pa na kraj samo rezultat da cujem i vidim  :)
Oholi, bi redi i namestu voljno  :tbumb: bez ostava...u nove pobede  :bleh:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Proto u nedelju je Open Gradac :D A posle takmičenja trk na finale, može da se stigne  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Jbt mogao sam I ja da se ufuljam kod nekog u kola I da odem na gradac u nedelju  :smoke: naravski ne bih se takmicio posto nemam konkurenciju  :hammer: :hammer: :hammer: ali smo mi van konkurencije mogli probati moj CTS  :p

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
PROTA71 je napisao(la):
Da, a sad ce Germani da popasu travu i ima da izgube od ove bedne Argentine...u pivo, po izboru  :yeswink:

Da,da...  Nemci napadaju, braca Argentinci se brane i Mesi iz kontre daje gol  :D

Ok kladimo se u tri Efesa u Brvnaru u Leskovac  ;) ( imaju najbolju jagnjetinu u regionu)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Milanče je napisao(la):
Proto u nedelju je Open Gradac :D A posle takmičenja trk na finale, može da se stigne  :tbumb:

Profesoreee...dolazim u nedelju, takmicar Oholi(ver) je pripremljen, moja malenkost ce se potruditi, naravno u saradnji sa drugim relevantnim ciniocima(citaj maneken za vopi)  :nowink: da sudijsku organizaciju i njene odluke vratimo u zakonske mere..."posteno na vodi"  :D

her maric, ako nista drugo pakujemo se u moju ljutu masinu, trabant vijolinu i osvajamo Gradac, pardon Rumenkinu planinu  :yeswink: :tbumb:

Rodjo na dalekom severu, mooooooze....evo Ja kontra, neko mora da izgubi a pivo ce da se ispije(sad samburazeru pustio sms o neprijavljivanju lokacije nazvane Brvnara)  :tbumb:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
PROTA71 je napisao(la):
Rodjo na dalekom severu, mooooooze....evo Ja kontra, neko mora da izgubi a pivo ce da se ispije(sad samburazeru pustio sms o neprijavljivanju lokacije nazvane Brvnara)  :tbumb:

Javljam se kad dolazim. koce me neki papiri za decu pa ne znam datum jos uvek. Brvnara ima i muzikicu pa si napravi spisak. ja narucujem samo tri ( bar za pocetak  ;) ) : Marijo deli bela...., Magla padnala... i Karakoco, pa dokle stignemo... :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Her Proto javi sutra da znam da pripremim kes za dzebanu za ljutu guju :)

Vrh Dno