Vratio se Laki....

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Sad ce valjda neke stvari da se vrate u normalu. ;)

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Pa naravno, to se podrazumeva. Al mi nije jasno sto si obriso prethodni post. Jesam uvrijedio nekog?

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Svako dalje ispitivanje, raspitivanje, komentarisanje  postupaka administratora i ostalih urednika dovodi do banovanja!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
:D :D :D :D :D
Nema ispitivanja administratora!  :bleh: :bleh: :bleh:
Tara lepa planina, ali..........nista za mene :'(

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ovaj sajt je u celosti napravljen od veštačkih materijala. Testiranje sajta nije rađeno na životinjama. Zloupotreba životinja prilikom kucanja postova povlači momentalni ban.  :D

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Laki siso papučarska bio si na zimovanju, a neće sa nama da podeliš utiske. Daj makar neku sliku kako padaš sa skija ili kako te deca odvaljuju grudvama, ako nisi tamo ništa pametno uradio ;)

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Me nije bilo zimovanje, vise blejanje. Snega nije bilo, a i da je bilo staza jednostavno nema (ima ali su besmislene), tako da su moje borderske akcije pomerene za sledecu godinu i neko drugo mesto.
Po ceo dan smo legali i gledali filmove. Kao vrhunac navodim Jackass 2. Brtulalno zabavan film koji budi u idiotskim mozgovima, jos idiotskije ideje. Medjutim nerealizovasmo ih  :'( Bice vremena.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
dr.lucky je napisao(la):
Po ceo dan smo legali i gledali filmove. Kao vrhunac navodim Jackass 2. Brtulalno zabavan film koji budi u idiotskim mozgovima, jos idiotskije ideje. Medjutim nerealizovasmo ih  :'( Bice vremena.
Po meni jedna od najjčih vora je kad okače pismo od "napaljenih obožavateljki" na zid preko rupe, pa izleće ona veštačka ruka da ih udari.

Vrh Dno