Sretno venčanje kolegi mušičaru

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/339689/Vencali-se-na-planinskom-vrhu-na-kojem-joj-je-spasao-zivot

Sretno venčanje kolegi mušičaru Podovcu!!  :tbumb:

Svaka mu čast na ovom višestrukom poduhvatu: spasiti buduću ženu, stupiti u brak, organizovati venčanje na vrhu planine!  :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Gledao sam ovu vest juče na nekoj Niškoj televiziji... Neka im je srećno i dugovečno i neka se više ne pentraju tamo gde nije baš bezbedno.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
98
као да ме је нешто терало да прескочим ову тему, јер ради се о драгом младићу који је син мог школског друга/коаутора  заједничке књиге о нашем родном селу -  чека издавање / и  на кога сам макар мало утицао да се бави мушичарењем . пре неки минут сам намеравао да позовем школског и упитам да ли је Ненад дошао и мало поразговарамо, те  договорим се о макар једном заједничком изласку/током летошњих разговора обећао сам му неке суве мушице /
какво лепо изнанеђење. морам да кажем да откако мушичари  сваку упецану рибу са поносом  пољуби  и врати, па нека му је са срећом-сада  младу да често љуби  а рибе нека и даље враћа!

дакле,ненаде-срећно/немам одговарајући смајли/,  кад овамо дођеш - са младом  одмах на планину, макар наш гоч, где  су загржа, расина, сокоља, брезанска река,...

Vrh Dno