Predlog sveopštoj banovanoj fly bratiji

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
BAHUSA ZA MODERATORA!!!!!!

Pošto Sale "neće" ili čovek ima principe(nesme) da predloži donjem domu....APELUJEM da se okupimo oko ideje da našeg drugara Bahus-a predložimo ovim putem za moderatora na komšijskom forumu koji drži jedan, jedini i kao takav jedinstveni,samo takav doajen mušičarenja na brdovitom Balkanu......baron mušičarenja Topalović i njegov "www.topalović.net" :tbumb:
Kuriozitet je da ovaj predlog i stav mora da predloži osoba koja je silom prilike, a zarad viših interesa odstranjen sa istog uz nesagledive žrtve, odrica i neprijatnosti  :( :( :(

Zato stoički u nove pobede!!!!!!!!!!!!!

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa za Bahusa!!!!
Moj glas ide Bahusu!!!!
Sa Bahusom u nove pobede!!!
Bahus ima glas Prešjednika Prve Mušičarske Sekcije osnovane u Beogradu, prestonici Srbije, gradu bez salmonidnih voda(ali sa ulovima pastrmke u samom centru, na ušću dve reke aaaaaa bato  :) ).... Galovica će stati cela, a i prešjednik...pazi 105kg nije malo!!!
Slaviša Protić- PROTA71

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ali covek je vec kandidovan u jednoj izbornoj jedinici  :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
samo se ti zajebavaj . razmisljaj malo sta ce biti ako dobije ovde  :-\ momentalno ce da te banuje , pa vidi onda kud ces  :whistle:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
samo se ti zajebavaj . razmisljaj malo sta ce biti ako dobije ovde  :-\ momentalno ce da te banuje , pa vidi onda kud ces  :whistle:

Pa na prvom mestu departizacija, borba protiv tajkuna i ljudi koji su profitirali u ovim teskim vremenima...a naravno pomoći svim onim koji nose teško breme promena.....ZAJEDNO U BOLJE SUTRA!!!!BIOGATIJE!!!!LEPŠE!!!!!

:tbumb: :D :) :hammer: :whistle:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
opaaa! pa ti imas spremljen i predizborni program  :eek:
ajde da pricamo ozbiljno  ::) bahus je moj partijski kadar . mi smo od onih nebanovanih  :yeswink: tako da ostaje na mojoj izbornoj listi  :smoke:

:D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
opaaa! pa ti imas spremljen i predizborni program  :eek:
ajde da pricamo ozbiljno  ::) bahus je moj partijski kadar . mi smo od onih nebanovanih  :yeswink: tako da ostaje na mojoj izbornoj listi  :smoke:

:D

A jeeeeeeeeeeeeeeeli Regiooooooooni znači, fuuuuuuuuuj.....vraćaš mi sve nazad 200 godina!!!!!A kamo decentralizacija...kamo vladavina prava!!!Dokle jednoumlje????policijski kadar,aaaaaaaa!!!???Lustraciju i ćao bato!!!! :bye:
Samo najači OPSTAJU!!!!!
Nema preletača, samo proveren kadar  :)
Molim te bez mešanja u kadrovska rešenja....mada ako pomognu glasački iz NPS(Niška Plovkaroška Sekcija) eto sigurnog plasmana i dugogodišnjeg uspeha na www.top.......ć.cop.njet"  :yeswink:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Bahusa za supervizora ovog foruma, drugi me ne zanimaju (ni Prota, ni Milanče, ni Strašni, ni Falco...).

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Ljudi koji vam je kufer,neznate cime se igrate,ja sam ti obican tiranin u jagnjecoj kozi :drool:,pa ovi preko puta i citav izvrsni odbor ne bi izasao samnom na kraj,despotizam pa to je moje drugo ime,prvu temu koju bi zapoceo bila bi lajanje i  pljuvanje bez cenzure :whistle:,naravno sa konzumacijom od po deset evra za rec. 8) To kad pogledate, sa tacke departizacije,transformacije,tranzicije i prikljucenja naravno van egzila u nove redove nije nista skupo,skupa rec, moze biti jedino u snobovskom krugu,skorojevica,prazilukasa i kaciperske malogradjanstine,sto naravno kod mene ne postoji,moram priznati da sam veoma malo korupcionaski nastrojen ali daleko od toga da sam zlo po novonastalo drustvo.Cupkanje po bradi deda mraza nije isto sto i kradje njegovih poklona,elem da rezimiram ako me kojim slucajem izaberete,licno i sveobuhvatno cu se zalagati da vas vratim tamo gde i pripadate,nemojte samo reci da stavrno to i zelite.............. :eek:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Bahus je napisao(la):
elem da rezimiram ako me kojim slucajem izaberete,licno i sveobuhvatno cu se zalagati da vas vratim tamo gde i pripadate,nemojte samo reci da stavrno to i zelite.............. :eek:
opaaa ! isplivavaju motivi za podrsku u predizbornoj kampanji  :D

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Bogami kako ste krenuli ostvarice vam se ta namera,uskoro bih i ja usao u klub  :doh:

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
,,Mozete me gaziti pljuvati,ponizavati i ko zna sta sve mozete reci o meni,ja se sigurno necu naljutiti,ne iz raloga sto vise u meni nema emocija,na kraju me slobodno mozete ubiti,ja cu se otrgnuti i zivecu u vama,mozda kao groteska u secanjima vase frivolnosti i ljudske tastine.
Svrsishodnost je jedino sto nas odrzava.

Vrh Dno