za ovakvog mravca trebaće mi teška artiljerija jer "tiska" punih 170g. (ima li tko prijedlog gdje da nađem adekvatan pribor za ovoliku muhu?) tomasini je napisao(la)::hmmmm: Gogo biraj koji ćeš od ovih http://www.hockeyfactoryshop.co.uk/acatalog/Hockey_Factory_Shop_Grays_Helmet_194.html, to su kao što vidiš specijalne kacige za bacanje ekstra velikih imitacija (najnoviji modeli za 2009 godinu), samo malo su se sjebali pa Greys zabunom preimenovali u Grays![]()
UhhhhJr je napisao(la):Svaka čast, majstore. Sledeći korak je da napraviš identičnog al u prirodnoj veličini.
![]()

Kuzma je napisao(la):bravo Gogo. da znas kako sam zastranio razmisljajuci kolikim alatom si morao da motas, kolika ti je bobina, finiser, makazice (verovatno za sisanje zive ograde), pa onda farbanje muve -u jednu ruku kantica sa crnom bojom, u drugoj cetka ili valjak, ili jos bolje u komori za farbanje automobila. Mora da si udicu drzao u stolarskoj stegi![]()
pravo remek delo
compshop je napisao(la):Gogo, ako prodas ovog mrava na gram kao sto neki prodaju musice....Napravio si dobar posao
Lep model
šalim se, ovo će da mi krasi monitor, nemam flat nego kutiju pa ima mjesta na njemu za ovakve "mravčiće".