Idiot koji to nije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Nije vredjao nikoga vec je rekao da samo idiot moze da poredi Francusku i Srbiju i jos veci idiot da nasedne na to.
Čoveka si direktno nazvao idiotom (citat tvog posta: "Idioti poput ovog koga je Goci citirao...) i kažeš da nikog nisi uvredio...  :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ama jebe mi se za njega niti ga poznajem niti je ucesnik foruma mozda je imaginarni lik iz tvoje bujne maste. Treba li da nabrajam ko je sve na forumu "trpeo" takve "uvrede". Jesam li ja ikada rekao da si ti olosh dok si direktno vredjao mixa koji je bio clan foruma, mogao sam da se ne slozim ili da se slozim. Brate sujetan si i previse, odlika sitnih dusa i malih ljudi. Kompleksi na sve strane.

I pored mog posta niko ne bi obrisao topic da ti nisi poceo istim tonom da repliciras meni. Prema tome i lazov si jer nije topic sklonjen zbog mene nego zbog tebe. Otkucah ti tada odgovor ali je kasno, nista ruzno sem da tebi sve kazem u lice jer si me "prozvao" da ne smem.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
I pored mog posta niko ne bi obrisao topic da ti nisi poceo istim tonom da repliciras meni.
Istim tonom? Ti si čoveka nazvao idiotom, mene si indirektno nazvao idiotom ("jos je veci idiot onaj koji nasedne na to"), a ja sam tebi samo rekao da si kukavica koja sakrivena iza tastature vređa ljudi.

Da li je to isti ton? Ne stavljaj me u usti koš sa tobom jer je tvoj rečnik i način ophođenja prema ljudima ispod svakog kriterijuma!

I ne unosi više razmirice na ovaj forum. Svađaš se sa 10 čoveka paralelno! Imaš svoj forum pa se tamo vređaj sa ljudima do mile volje, a ovde pusti ljude da ćaskaju o mušičarenju.

Na kraju ću još pomisliti da si toliko sračunat da sve ovo namerno radiš kako bi ljudima ogadio ovaj forum, tj. kako bi oni prešli na tvoj lični forum. Jel to posredi?

Na onaj citirani post mog poznanika Nika iz Francuske nisi mogao da napišeš nešto u fazonu: "Ja se ne slažem sa citiranim postom zbog toga i toga", već počinješ sa "Idiot koga je Goci citirao". Otkud bre tebi pravo da čoveka nazivaš idiotom, aman!?

Muka mi je više da čitam tvoja sranja, evo ti forum pa divljaj do 101 i nazad, ali od mene više nećeš dobiti ni jedan jedini post. Možemo samo da stavimo mašnicu na lepo upakovani forum i da napišemo: "Simpsonu za rođendan, da se iživljava kad mu se prohte".

Ovim je svaka moja prepiska sa tobom DOŽIVOTNO završena, kao i moje prisustvo ovde dokle god nema sankcija za one koji poštene ljude nazivaju idiotima!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ne svadjam se ja sa ljudima, bolje operi ta stakla pa procitaj sve iz pocetka. Reagujem na lupetanja nedovrsenih manijaka poput ovog nesrecnika soneta. Navedi mi da vidimo sa kom se to jos ja "svadjam"?
Ti si posebna prica, tolerises i kad ovaj imbe stavlja klipove uradjene iz ocaja jednog ego nesrecnika, vredjajuci ti Daneta i Ljubu, najblize saradnike. Od njih recimo nikad nisam cuo nista lose o tebi. Preskaces tvoje izivljavanje nad mixom i bombardovanje svim mogucim i nemogucim sredstvima na svakom od foruma. Zloupotrebio si i ovaj forum daleko vise nego bilo koji clan, to samo pokazuje kakav si ti zapravo covek. Ne krijem se uopste iza tastature, znas gde sam, znas ko sam, mozes da dodjes kad pozelis i obracunas se :) :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
heheheh, polako stize zima, ljudima dosadno pa seru hahahaha, ja odoh sutra na pecanje, iznervirase me pa da odmorim mozak sa ribicama :p

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
. Reagujem na lupetanja nedovrsenih manijaka poput ovog nesrecnika soneta........ tolerises i kad ovaj imbe stavlja klipove uradjene iz ocaja jednog ego nesrecnika, vredjajuci ti Daneta i Ljubu, najblize saradnike.
Slušaj bre debeli majmune , Šone bi bio nesrećik jedino u slučaju da liči na tebe  :) A samo imbecil i manijak može da otvara 30 profila na jednom te istom forumu da bi zloupotrebljavo isti u lične svrhe (pretpostavljam da se javlja svremena na vreme kao neki početnik koga interesuje gde to kao ima u Beogradu da se kupi mušičarska oprema) ...

btw. Nedovršen ti je ovaj tvoj advokat Sty_EsoX ,pogledaj  ga našta liči !  DEČKO JE NEUSPELI ABORTUS  :hammer:

A iskreno mi je žao što si uspeo Ljubu da uvučeš u tvoje prepucavanje samnom na forumu .

Provalio si me, ustvari sam hteo da se druzim sa tobom ahahahahahah :hammer: :hammer: :hammer:

Ne postoje forumI na kojima sam banovan vec forum na kom sam banovan. Mada banovano mi je samo nekoliko naloga od pedesetak koliko ih imam na tom forumu :D
Šone ti savetuje da potražiš stručnu pomoć ali najozbiljnije ...  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Rekoh vec da si nesrecnik ali sad vidim i da ti zapravo nije dobro. Uvek sam se pitao kako muskarac sa napucenim ustima, blago teleceg pogleda i bradicom kao da je dudlao crncu pa mu ostao trag, moze da komentarise izgled drugih, ali sad je mnogo toga jasno.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Još nisi naučio šta žene vole  :D a spucao si 100 godina u guzicu  :hammer: ,tebe čovek nema potrebe da opisuje a  ni da komentariše dovoljno je samo pogledati tvoju fotku ,ti si bre ladno neki psiho  :eek: a to još potkrepljuješ činjinicom da otvaraš po 50 profila na jednom te istom forumu  ,zloupotrebljavaš internet i svadjaš se sa deset ljudi paralelno ...šta ti to znači , predstavljaš se kao različite ličnosti?  ,koji si ti paćenik ! mada doduše kada te pogledam shvatam i zbog čega to radiš ,sigurno si isfrustriran debelo  ???

Prilozi

• bojan simpson.jpg
    bojan simpson.jpg
    59,4 KB · Pregleda: 156

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
Sudeci kako je pocelo, bice ovo bas dugacka zima .....  :toalet: :toalet: :toalet:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Tema pod ključ ovo više ne pripada ni jednom dijelu našeg foruma, a vaše frustracije i prepucavanja nastavite negdje dalje po mogućnosti ! :mad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno